SA:MP Server
Server online
Jucatori:
52/200
Cei mai multi jucatori azi: 74
IP: SAMP.RSS-RO.COM
(193.203.39.216:7777)
Radio RSS

Auto Play OFF - TURN ON
Informatii noua versiune de SA-MP 0.3.7!Impartim cadouri jucatorilor activi!The New Generation of Gangs!Informatii Donatii pentru Gems!
Empire States Underground
a castigat un gang war vs
Glory Boyz
Rollin 60s CripS
a castigat un gang war vs
Glory Boyz
Rollin 60s CripS
a castigat un gang war vs
Harder Than Ever
Glory Boyz
a castigat un gang war vs
Empire States Underground
Rollin 60s CripS
a castigat un gang war vs
Harder Than Ever
Vezi mai multe

Donatii - Tinem impreuna comunitatea activa!

Postat de RuNix
6:06 - 24.8.2015 - Locked


Din 2009 ne jucam impreuna! Din 2009 o multime de jucatori au ales sa se relaxeze in timpul liber la noi in comunitate! Am organizat impreuna concursuri epice, petreceri de revelion, de halloween sau cu alte ocazii! Ne-am facut prieteni, am cunoscut oameni noi de care ne vom aduce aminte mult timp inainte!

Toate acestea au fost posibile datorita membrilor comunitatii care s-au implicat si au ajutat.

Ca aceasta comunitate sa reziste inca pe cel putin cat am fost activi pana acum, fac acest post pentru a cere ajutorul membrilor sa contribuie in continuare la tinerea in viata a comunitatii.

Trebuie sa ne asiguram ca jucatorii au parte de un joc cat mai stabil, lipsit de lag si disponibil non-stop, iar pentru asta trebuie sa fim gazduiti de o firma care dispune de resursele necesare insa o astfel de firma nu e tocmai ieftina.

Cum poti ajuta?


Putin mai jos in aceasta pagina am pus cateva metode prin care puteti dona pentru a ne ajuta sa efectuam la timp plata serviciilor necesare pentru intretinerea comunitatii.

Primesc ceva in schimbul donatiilor?


Nu! Am hotarat impreuna cu membrii principali ai staff-ului acestei comunitati sa nu vindem pe bani reali nimic in joc sau pe site, deci nu, nu vei primi ceva la schimb, insa te vom trece in lista donatorilor din Hall of Fame astfel comunitatea va sti ca ai contribuit la mentinerea comunitatii in viata.

Cum poti dona?


1) Prin SMS direct la firma care ne gazduieste serverul de SA-MP.
Metoda e simpla. Accesezi acest link https://www.zeroping.ro/doneaza/93.119.26.251:7777, in primul tabel unde scrie #ID client 2335 (3883) bifezi cerculetul in coloana Selectie, in tabelul de mai jos alegi ce suma vrei sa donezi apoi mai jos scrii un comentariu cu numele care vrei sa apara in lista Hall of Fame dupa care apesi pe butonul Previzualizare si confirmare. Aici vei fi redirectionat pe o pagina unde trebuie sa confirmi ca vrei sa donezi apoi vei fi redirectionat pe pagina unde vei face plata.

2) Prin PayPal


Mentionez ca plata serviciilor de intretinere a site-ului se face exclusiv prin PayPal, deci vom avea nevoie si de donatii prin PayPal.

Dupa ce donatia este finalizata, trimite-mi un PM (RuNix) pe forum sau pe adresa de email raul_c1201[@]yahoo.com pentru a ma instiinta ca ai donat iar eu te voi trece pe lista Hall of Fame cat mai curand.

Va rog sa intelegeti ca aceste donatii sunt importante si fara ele comunitatea nu mai poate continua. Atat timp cat vor exista suficiente donatii, nu va vom deranja insistand prea mult cu ele, insa atunci cand vom fi nevoiti, vom insista cu anunturile chiar si pe server, iar cand interesul va scadea sub limita pe care o poate accepta comunitatea, stim cu totii ce va urma, insa speram sa nu se intample prea curand asa ceva.
Comentarii
Niciun comentariu postat.
Top jucatori in aceasta saptamana

Ore jucate
1.black_mask.xD
2.[hte.legacy]DRASTIC.
3.[V]eron[A]
14
12
10

Kills
1.[hte.legacy]DRASTIC.
2.HeatoN)
3.[CripS]A$AP
315
192
147

Drift points
1.[Hte]Hoke
2.horia
3.octaaavian
482
459
309

Stunt points
1.horia
2.MauMaulinho99
3.[RSS]Mr.Cretu
175
25
25

Race points
1.horia
2.psisica
3.[hte]5.martie
797
217
199

Top gang-uri in aceasta luna
RankGang namePoints
1Harder Than Ever5477
2Rollin 60s CripS4067
3Thug 4 Life2629
4Empire States Underground1159
5Glory Boyz626
Full top

Ne poti gasi si pe facebook!
Important! Ai grija de contul tau! Un owner sau un alt admin nu iti va cere niciodata PAROLA contului tau! Daca cineva cu numele unui admin iti va cere parola, fii sigur ca acea persoana are intentii rele cu contul tau! Singurul loc unde este sigur sa iti pui parola este acest site si serverul nostru de SA-MP!

Autentificare

Pentru a te autentifica introdu urmatoarele date:

Numele in SA-MP

Parola


Close