SA:MP Server
Server online
Jucatori:
70/200
Cei mai multi jucatori azi: 74
IP: SAMP.RSS-RO.COM
(193.203.39.216:7777)
Radio RSS

Auto Play OFF - TURN ON
Informatii noua versiune de SA-MP 0.3.7!Impartim cadouri jucatorilor activi!The New Generation of Gangs!Informatii Donatii pentru Gems!
Empire States Underground
a castigat un gang war vs
Glory Boyz
Rollin 60s CripS
a castigat un gang war vs
Glory Boyz
Rollin 60s CripS
a castigat un gang war vs
Harder Than Ever
Glory Boyz
a castigat un gang war vs
Empire States Underground
Rollin 60s CripS
a castigat un gang war vs
Harder Than Ever
Vezi mai multe

RSS pe SA-MP 0.3.7, Promovare server - Giveaway RCON si alte lucruri!

Postat de RuNix
20:18 - 31.3.2015 - Locked


RSS pe SA-MP 0.3.7
Majoritatea dintre voi ati auzit zvonuri inca din ianuarie ca trebuie sa apara o noua versiune de sa-mp, si anume 0.3.7, care tot o data va aduce si cateva imbunatatiri la server.
Acum suntem deja la sfarsitul lunii martie si cu siguranta toti va intrebati care-i motivul de n-a fost inca pus RSS pe noua versiune, sau care este data de lansare.

Modul San Andreas Multiplayer nu este dezvoltat de comunitatea noastra si nici o data oficiala de lansare din partea dezvoltatorilor nu am primit, deci nu avem de unde sa stim cand apare versiunea finala. Acum intradevar exista o versiune beta, insa nu putem trece pe acea versiune ca ar insemna ca jucatorii sa isi schimbe de mai multe ori clientul, ceea ce n-ar fi tocmai comod si nici benefic pentru server.

Priviti totusi partea buna :) am mai mult timp la dispozitie sa lucrez la imbunatatirile aduse serverului, deci cand 0.3.7 final va fi lansat, vor aparea mai multe lucruri noi.

Cateva dintre imbunatatirile aduse serverului pe noua versiune:
- Serverul va avea 1000 sloturi!
- Foarte multe harti noi si moduri noi de joc, cum ar fi la /lsair unde locul va fi special pentru stunturile cu avioane!
- Multe obiecte noi pe care le puteti folosi la hold (ex: palarie de vrajitor, fructe, cagula, etc)
- Sistem nou de report care sper eu sa ii faca mult mai activi pe admini (de asemenea acestia vor fi pedepsiti automat de server daca nu isi fac treaba)
Si alte lucruri noi vor aparea, dar nu le scriu acum, ci le las ca supriza pentru cand va fi gata 0.3.7.


Ce-am scris mai jos a fost o farsa de 1 Aprilie! Sper ca cei pacaliti, care au deschis cu nerabdare cadourile, sa nu se fi suparat prea tare =).
Ce-am zis mai sus e total adevarat. Farsa a fost doar ce-am scris mai jos, nu si sus! Pe 0.3.7 RSS chiar va avea 1000 sloturi si alte updates.
Promovare server - Giveaways
Mai sus am specificat ca RSS pe 0.3.7 va avea 1000 sloturi! Da, 1000 sloturi, dublu fata de cat avem acum! Nu stim deocamdata daca un server de STUNT/FUN din Romania poate avea asa de multi jucatori, insa incercam, n-avem nimic de pierdut.

Ca o campanie de promovare, ca pe noua versiune sa avem mai multe sanse sa trecem cu mult limita de 500 jucatori online simultan, m-am gandit sa fac un giveaway, sa va tin treaz interesul pentru server pana atunci sau de asemenea sa trezesc si interesul altora.


Stiti cu totii sistemul automat de cadouri care va ofera un cadou la fiecare 2 ore jucate.
Incepand de maine (Miercuri, 01.04.2015) pana in a 7a zi de dupa punerea serverului pe 0.3.7 cadourile vor fi mult mai mari si mult mai speciale!

Veti avea ocazia sa castigati premii mari de genul VIP Gold, Masini personale, proprietati, Admin level 3-10 si chiar RCON (RCON-ul doar daca aveti deja admin in cont)!


Pentru ca nu pot umple chiar tot serverul cu admini, si nici celelalte premii nu le pot da in numar mare ca sa nu stric prea mult economia serverului, am pus o limita de 500 de premii, dintre care 5 sunt RCON, 95 sunt proprietati, 100 sunt masini personale, 100 sunt nivele de admin care variaza de la level 3 la level 10 si alte 200 cadouri sunt cu VIP Gold.
Asta ar insemna ca trebuie sa va grabiti, chiar de maine, sa prindeti si voi cel putin un cadou.
Daca nu stii ce sunt cadourile, citeste acest post http://www.rss-ro.com/post.php?view=20176


Aceste cadouri foarte mari se afla doar in cele castigate de maine in colo, deci daca aveti deja multe cadouri vechi, nedeschise, acestea vor da premii normale, doar cele noi castigate vor oferi premii mari.

Sper ca astfel serverul va deveni mult mai jucat, deci pe noua versiune sa avem sanse cat mai mari sa trecem cu mult peste recordul de 500 jucatori online simultan!

Comentarii
Niciun comentariu postat.
Top jucatori in aceasta saptamana

Ore jucate
1.black_mask.xD
2.[hte.legacy]DRASTIC.
3.[V]eron[A]
14
12
9

Kills
1.[hte.legacy]DRASTIC.
2.HeatoN)
3.[CripS]A$AP
315
192
147

Drift points
1.[Hte]Hoke
2.horia
3.octaaavian
482
459
309

Stunt points
1.horia
2.MauMaulinho99
3.[RSS]Mr.Cretu
175
25
25

Race points
1.horia
2.psisica
3.[hte]5.martie
797
217
199

Top gang-uri in aceasta luna
RankGang namePoints
1Harder Than Ever5406
2Rollin 60s CripS4067
3Thug 4 Life2627
4Empire States Underground1158
5Glory Boyz619
Full top

Ne poti gasi si pe facebook!
Important! Ai grija de contul tau! Un owner sau un alt admin nu iti va cere niciodata PAROLA contului tau! Daca cineva cu numele unui admin iti va cere parola, fii sigur ca acea persoana are intentii rele cu contul tau! Singurul loc unde este sigur sa iti pui parola este acest site si serverul nostru de SA-MP!

Autentificare

Pentru a te autentifica introdu urmatoarele date:

Numele in SA-MP

Parola


Close